Berte

Berte

Treningsdagbok

Litt om denne bloggen

Hjem

Påskesykling bye bye

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Friday, March 30 2007 14:28
Jeg sto i går kveld for meg selv og slang ut ukvemsord mens jeg febrilsk pakket alt av skitøy, slalåmklær, langrennsklær, to par skisko og ski og staver for meg og mine søte, små, penklær til fest, pensko, vanlige utesko, lette etter slalåmbriller og hjelmer, gnagsårplaster, tursekker, termoser, sitteunderlag....og tenkte at påskeferie er et helvete. I alle fall pakkingen til den alene. Jeg var så lei, og strever med å få alt i skiboksen. Jeg med 172 er for lav til sånt. Jeg trøster meg med at jeg er sterk nok, klarer meg fint, kan klare alt, pytt pytt, viktig forbilde for jentene osv. Bare tull, selvsagt. Jeg ble motløs nok til at jeg har bestemt meg for å droppe forsøket på å få på sykkelstativet på bilen, eller som Odd sa, bare skru av hjulet og ditt og datt. BARE!! Han er gal. Jeg ble gal. Og drar dermed, dessverre, UTEN min nydelige sykkel til Røros om noen timer. God påske. PÅ SKI!
  • Comments(3)//berte.bicyclequeens.com/#post5

Ingen sjefsblogger!

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Wednesday, March 28 2007 18:50

må bare teste hva som skjer....Nå skrev jeg et nytt innlegg kaldt "to harde timer", men det som kommer opp i høyremargen sier: Forrige innlegg "angsten tar meg" - altså det nest siste. Maaaaaaaartin ???

  • Comments(2)//berte.bicyclequeens.com/#post4

To harde timer

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Wednesday, March 28 2007 18:46

Jeg sitter fortsatt og koker etter å ha vært gjennom min andre langspinningsøkt. To timer med pisking fra Pia, machobrøl, prating, fliring, gode ideer til "konseptet" vårt og ny spurttrening som tok drepen på oss alle. Vi fikk gode lykkeønskninger fra Ingrid Wold som også er ivrig i treningsrommet. Vår snille førsteassistent Bjørn Strøm Jenssen fotograferte oss i NRKs sykkeldrakter. Vi følte oss så proffe! Vi skjønte i dag at vi lett kan få helt utstyrsdilla, på en litt overdreven feminin måte. Farger teller mye på sykkel og hjelm, og nå kan det se ut som det blir røde sykler på alle - i stil med min fiiiine KONA. Og vi vil ha smykker, briller, alt småtteri som kan sprite oss opp litt.

Forrige uke fikk jeg trent tre ganger, fornøyd. Nå er jeg ikke så fornøyd - fordi jeg ikke sykler ute i finværet. Jeg er litt for pysete til å dra ut alene. Jeg er egentlig ikke helt trygg på en sykkel, så nå, PIA...ta ansvar. Be Thomas kjøpe den i gave til deg litt fort. Det fortjener du. Da kan vi sykle på Lade sammen, starte sykkelgruppe for ungene på allidretten, bli de beste sykkelmødrene i landet osv. Eller? Bulgaria først....

  • Comments(1)//berte.bicyclequeens.com/#post3

Angsten tar meg

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Thursday, March 22 2007 08:44

Vi trener som bare det: 14/3 pulsspin, 15/3 styrkespin, 16/3 langspin to timer. Den 19/3 pulsspin, den 20/3 styrke. Likevel kjenner vi på angsten for det som uungåelig nærmer seg, rittttttt. Noen kvelder grøsser jeg nesten når jeg tenker på det og lurer på hvor dum det går an å bli, melde seg på noe sånt, SÅÅÅ dårlig trent som jeg er! Vi fikk trøst fra Oslo; Til vår store lettelse fikk vi vite at det er 3 konkurranseritt, ikke 4, som vi har trodd. Vi mente også at det lengste rittet var rundt 9 mil, men vi kan nok halvere det. Det må vi da klare!

Vi har gjort et par mislykkede forsøk på å ta et lagbilde. Vi prøver igjen til uka. Det er fortsatt tre som mangler sykler. Eva reiser mye for tiden og mister noen av treningene våre, men kommer nok plutselig tilbake. Jeg har ikke klart å slutte å røyke - noe som kanskje skriver seg inn i historien som noe av det dummeste... Men - vi skal fortsatt til Bulgaria

  • Comments(1)//berte.bicyclequeens.com/#post2

14. mars 07

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Wednesday, March 14 2007 14:33

Blog ImageHei. Første gang inne, men jeg snufser ikke. God bedring, Eva. Jeg og Tuva har vært på kurs i nettpublisering i dag. Artig. OG vi har trent, fryktelig hardt (!!!) på morgenen....Vi fikk også besøk av en mann, nemlig nyhetsmann Anders Ulvolden, som hev seg med.

Hepp

  • Comments(0)//berte.bicyclequeens.com/#post1