Berte

Berte

Treningsdagbok

Litt om denne bloggen

Hjem

Angsten tar meg

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Thursday, March 22 2007 08:44

Vi trener som bare det: 14/3 pulsspin, 15/3 styrkespin, 16/3 langspin to timer. Den 19/3 pulsspin, den 20/3 styrke. Likevel kjenner vi på angsten for det som uungåelig nærmer seg, rittttttt. Noen kvelder grøsser jeg nesten når jeg tenker på det og lurer på hvor dum det går an å bli, melde seg på noe sånt, SÅÅÅ dårlig trent som jeg er! Vi fikk trøst fra Oslo; Til vår store lettelse fikk vi vite at det er 3 konkurranseritt, ikke 4, som vi har trodd. Vi mente også at det lengste rittet var rundt 9 mil, men vi kan nok halvere det. Det må vi da klare!

Vi har gjort et par mislykkede forsøk på å ta et lagbilde. Vi prøver igjen til uka. Det er fortsatt tre som mangler sykler. Eva reiser mye for tiden og mister noen av treningene våre, men kommer nok plutselig tilbake. Jeg har ikke klart å slutte å røyke - noe som kanskje skriver seg inn i historien som noe av det dummeste... Men - vi skal fortsatt til Bulgaria

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mje Wednesday, March 28 2007 15:54

Dette ser bra ut -stå på :-)