Berte

Berte

Treningsdagbok

Litt om denne bloggen

Hjem

Påskesykling bye bye

TreningPosted by Berte Figenschou Amundsen Friday, March 30 2007 14:28
Jeg sto i går kveld for meg selv og slang ut ukvemsord mens jeg febrilsk pakket alt av skitøy, slalåmklær, langrennsklær, to par skisko og ski og staver for meg og mine søte, små, penklær til fest, pensko, vanlige utesko, lette etter slalåmbriller og hjelmer, gnagsårplaster, tursekker, termoser, sitteunderlag....og tenkte at påskeferie er et helvete. I alle fall pakkingen til den alene. Jeg var så lei, og strever med å få alt i skiboksen. Jeg med 172 er for lav til sånt. Jeg trøster meg med at jeg er sterk nok, klarer meg fint, kan klare alt, pytt pytt, viktig forbilde for jentene osv. Bare tull, selvsagt. Jeg ble motløs nok til at jeg har bestemt meg for å droppe forsøket på å få på sykkelstativet på bilen, eller som Odd sa, bare skru av hjulet og ditt og datt. BARE!! Han er gal. Jeg ble gal. Og drar dermed, dessverre, UTEN min nydelige sykkel til Røros om noen timer. God påske. PÅ SKI!
  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Idapus Friday, March 30 2007 22:48

Hei Pus!

Synes det var fint du ikke fikk med sykkelen, jeg. Du hadde sikkert bare blitt stressa for at du ikke fikk brukt den likevel! smiley

Posted by Berte Figenschou Amundsen Friday, March 30 2007 15:07

Takk, søta. Du bringer mye energi og humør inn i mitt liv du også!

Posted by Pia Friday, March 30 2007 14:46

Jeg syns du er både flink og sterk. Du klarer alt og det har du lært meg også. En god motivator som du er, er fint å ha med på laget! GOD PÅSKE!