Tuva

Tuva

Treningsdagbok

En forklaring om bloggen

Hjem

Alt klart?

TreningPosted by Tuva Tagseth Monday, June 04 2007 13:01

Blog ImageNå er det bare få dager igjen. Er alt klart? Definitivt ikke!

Jeg har trent mye i det siste, for å forberede meg. Men, hvorfor får jeg så vondt i ryggen? Etter tre mil på lørdag følte jeg at jeg måtte sette på autopiloten, fordi det gjorde så vondt.

Er det noen som har gode tips til meg? Er det noe lurt jeg kan gjøre nå, like før vi drar ned til EBU-lekene?

  • Comments(1)//tuva.bicyclequeens.com/#post11

Tre ganger opp Vestoppfarten?

TreningPosted by Tuva Tagseth Friday, May 04 2007 15:03

Vi hadde en kjempefin tur på tirsdag, til Jonsvatnet og Bratsberg. Odd var med og ga mange nyttige råd om setehøyde, tråkkteknikk, giring og sånt. Vi prøvde oss på dette med å ligge på hjul til hverandre, men det er litt vanskelig, syns jeg. Jeg er redd for å kjøre på syklisten foran, og liker å holde litt avstand. Det å ligge foran, derimot, passer meg bra. Det er akkurat som jeg får noen ekstra gir...

Steinar og Emil kjørte følgebil, og ga oss både service og Kvikklunsj.

Nysykkelen er kjempealletidersålreit. Føler virkelig at krafta går framover, og ikke ned i bakken, og mye kraft i hvert tråkk. I ettermiddag skal vi trene intervalltrening i Vestoppfarten. Tråkketråkk!!!

  • Comments(1)//tuva.bicyclequeens.com/#post10

19. april

TreningPosted by Tuva Tagseth Thursday, April 19 2007 09:57

Nå som Eva har kjøpt seg sykkel, er det bare Pia og jeg som ikke har landeveissykkel. Eva har med nysykkelen på jobb i dag, og jeg skal spørre henne i om jeg kan få prøve den i lunsjen. Jeg er veldig spent, for hvis hennes Nakamura er bra, kommer jeg til å løpe å kjøpe i kveld!

Nå har jeg lært meg å skifte dekk. Da jeg etter mye styr, pirk og fomling endelig hadde fått sommerdekk på offroaden min, oppdaga jeg at trilleretningen var feil. Da måtte jeg bare gjøre samme operasjon en gang til med nesten like mye styr, pirk og fomling. Vi kan ikke være avhengig av å få hjelp til dette, tror jeg. Hvis jeg punkterer når jeg er ute på treningstur, må jeg kunne lappe eller skifte slange sjøl.

  • Comments(0)//tuva.bicyclequeens.com/#post9

uke 13

TreningPosted by Tuva Tagseth Friday, March 30 2007 09:47

Blog ImagePulsspinn tirsdag, langspinning 2 t onsdag og styrketrening i dag. Bra uke!

Det beste med denne uka er at Pia, Eva og jeg har vært til Jostein Willmann, funnet sykler vi har lyst til å kjøpe, og fått masse gode råd. Det er en rød og lekker Marvil vi vil ha. Sykkelen er så fin! Du ser med en gang at dette er en sykkel som er lett og kan gi mye fart og spenning.

Når Jostein sier at sykkel er det beste du kan bruke penger på, fordi det gjør at du tar vare på kroppen og mye glede, feier det all tvil, nøling og usikkerhet til side. Nå er det bare å dra kortet, så har vi sykkel!

  • Comments(2)//tuva.bicyclequeens.com/#post8

25. mars

TreningPosted by Tuva Tagseth Monday, March 26 2007 13:19

Sykling ute! Fint med piggdekk når det ligger litt is og snø igjen. Fin temperatur ga forventninger om varme dager og fine turer på sykkelen.

  • Comments(0)//tuva.bicyclequeens.com/#post7

20. mars

TreningPosted by Tuva Tagseth Monday, March 26 2007 13:17
Styrketrening på trimrommet
  • Comments(1)//tuva.bicyclequeens.com/#post6

19. mars

TreningPosted by Tuva Tagseth Monday, March 19 2007 09:58
Pulsspinn. Fin start på ei ny uke.Blog Image
  • Comments(0)//tuva.bicyclequeens.com/#post5

16. mars

TreningPosted by Tuva Tagseth Monday, March 19 2007 09:55
Langspinning i to timer. Dette er akkurat den typen trening vi trenger, for å bli utholdende, seige. Føles veldig godt etterpå.
  • Comments(0)//tuva.bicyclequeens.com/#post4
Next »